Thinking about all the times u'd let me down

ÄLSKAR ATT VA HEMMA. Faktiskt. De är liksom bara att ligga å se tv eller sitta vid datorn. Och enda gången du behöver lyfta på arslet är när du ska pissa eller då magsäcken skriker efter mat. :D Sitter atm och kollar på en brittisk tjej som har massa videos på yt. Drömmer vidare om london och gråter nästan (nej inte alls) av längtan tills man sätter sin fot i landet där jag borde hamnat från första början. Känns de som, å kom inte med ngt "Hur kan du veta du har aldrig varit där?" föör dåå är du en tråkig glädjedödare. :) Idag har jag som väntat suttit inne. Sett tv, suttit vid datorn, ätit, druckit litervis med té, och gjort toabesök emellanåt. Tänkt på att de va jäävligt dumt att gå på 8mm medans jag var sjuk. Men jag har ju inte dött av pest än iaf :) Sett lite film också, bla en som handlade om häxor och en som gick på 5;an ikv. Filmen på 5;an var med ellen page, och isf verkar filmen såklart bra. Ännu en påminnelse om oförvånande/obvious de flesta tonårsfilmer är:

Tjej har tråkigt,tjej hittar kille, tjej går emot föräldrar,tjej gör ngt hon inte får, tjejs kille va dum, tjej bli ledsen, oförstående förälder blir helt plötsligt väldigt förstående, förälder går med på otygen tjej gör, tjejs kille ber om ursäkt, tjej klarar sig utan kille. SLUT :)
Då man sitter hemma som jag gör nu, så funderar man på så mkt. Borde skriva bok, då skulle kungen tvinga alla att läsa den (A) Nu ska jag se vidare. Occch sen hoppas på att jag överlever natten med min igentäppta strupe :) Gonatt :)
Btw, fxade även min tumblr ikv, kolla :D http://thisiswhatwegot.tumblr.com/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0