I know I'll find the way.


Dagens låtar:
Madina Lake - Let's Get Outta Here & Here I Stand


Måndag.- I think we have everything.


Känner att jag börjar bli som alla andra typ. Asså tar bilder med smarta texter från "weheartit". Meeen skitsammaa. Tyckte bilden va lite rolig, för den är typ sann, och de är liksom en tragisk sanning. xD Man typ skrattar åt de lite lr ngt xD. Jag mår bra idag. Tror mest de är för att ist för att ha sånglektion så satt vi å prata i 35 minuter. Sånglärarn är astuff. Min syn på människan är kanske inte lika mörk längre. Ljusnade kanske med en 25 w:ts lampa. HAHA nejmen :(

Ikväll ska jag va me nemanja :D vi ska ut å upptäcka stan tror jag. askul att virra omkring å lära sig stan :D asnaiz. Jag har tryckt i mig två bullar,mjölk å ngra chokladrutor sen jag kom hem. De va gott :D lite intressant sidofakta <333

Sitter å kollar på ett program som heter "jakten på lycka". Av en ren slump råkade jag slå över på kanal två för precis en vecka sen och såg en bit. De verkade aningen vettigt så jag sågklart de. Nu sitter jag och ser andra avsnittet. Om du vill se serien klicka HÄR .

Söndag.

Asså guuuuuuuud. Vissa är så jävla blinda så de existerar inte.. Hemskt, seriöst. Ni klagar på de andra gör, å sen är ni fan inte ett dugg bättre själv. Jag blir bara förbannad. men inte tillräckligt för att skrivasönder mig i fula ord. Jag säger bara aww, tack att ni uppskattar mig<3 Och ja, de är ironi trögbollar. Och jag kan liksom inte heller skrika åt er att ni är så jävla dåliga å vad felet är. Jag kan inte få er att inse faktum. Ingen kommer någonsin kunna lära er sanningen. Ni måste själv inse den. Och gör ni inte de, så kommer alla andra lida för eran brist på sympati och förståelse. Ni är lite dåliga, ja de säger jag isf. slå ner på mig för denna fina text, men jag kommer faktiskt inte att bry mig så hårt. För att, för en gångs skull. Så kan jag säga till mig själv att jag har rätt. Och mena de till 110%. lalalaaaa världen suger verkligen. eller?

Nu till ngt roligare, mina läsare.
Jag har hittat ännu en till kärlek inom musik,
och dom heter " We Are The Ocean "
Denna dag blev just mer intressant <3


Asum sångare, bra låtar å ja lyssna själv föfan!!


Like a rockstar

Bring Me The Horizon - MTV Shows
Sånthär får min världelösa lördagskväll till att bli den mest värdefulla.

Ja, jag är besatt. jag erkänner.

Min favorit årstid och varför.Ja antagligen, precis som de flesta andra så säger jag sommar. Mest för att man slipper kyla,stora tunga vinterjackor å att hitta vinterskor. Jag hatar allt som har med vinter att göra faktiskt. Skridskor,skidor, slalom osv. Enda posetiva med vinter? ja skoter är kul. Men någon skoter har jag inte, så de är ju inte lätt då. Sen äre ju dehär med jullov och julafton. Ingen skola på julovet, å på julafton äre alltid backe som gäller<3. De är bra :D Fast nu vare ju varför jag gillar sommaren. Faktiskt äre nog mest för att de är ingen skola. Och jag gillar värme å älskar att bada :D Och backe ofc. Men eftersom jag de 3 senaste somrarna kastat bort dem totalt, så vet jag faktiskt inte vad man gör. Man sitter ju ändå mest vid datorn och klagar på att ingen vill göra ngt. Så vare i vindeln iaf. Nu när jag bor i umeå får jag se hure blir. Hoppas på en asumsommmar som jag inte fårr på 3 jävla år. Så ja, sommar är bra för att: Man slipper skola, å de är varmt å då brukar man åka någonstans. de är typ mest de (A)


You can't run with the foxes and yet hunt with the wolf

mm ja så sere ut jaja
mmmmfinbildnje


Everything I touch turns to stone.

Hmmm. vaa ska man göra nurå. Funderar på å sova typ. Eller så se jag nån film å somnar :D Ikväll har jag sett 102 dalmatiner. Iaf en bit av den, eftersom jag mest skrev klart hela BMTH grejjen<3. Seeeen så har jag sett typ alla avsnitt av Ana Gina Show :D storbloggare är typ inte smart ngnsatans ehja. Meeen iaf, I snart äre lördag. eller de är de fan. Å jag ska sova, sen få jag se om jag kanske hittar på ngt värdare. Skulle inte tro de men iaf. Har inge vettigt att skriva egentligen, men tänkte bara meddela världen vad jag gör :F HEHE. ahha inte okej. nu kom jag på vad jag ska sova i mrg.(idag). jag ska tapetsera mitt rum med affischer :D LÅTER HELT OKEJ.

Bring me the horizon är bäst.
jag älskarom å jag ska lyssna på dom i min grav.


gonatt världen.
men ja ska int sova HEHEH.


We're young and in love heart attacks wating to happen, so come a little closer tell me it's all in my head.

Jag tycker att de va värt de. Första gången måste man bli pank pga världens bästa band. Dessutom fick man gratis tidnig (y) De fula va bara att jag redan köpt exakt de nummret för 1 månad sedan för 69 spänn.. Så genom att ljämna ut de hela, så greppade jag 6 st. :)Happyfejjs :c


Bring Me The Horizon 27/1 del 2

(Skriver ett till inlägg för de blev fullt i förra)

Sen då dom drog från scenen började alla bli otåliga på riktigt. Men någon tidsuppfattning existerade inte. Jag vet inte hur länge vi stod och väntade på att BMTH skulle börja. Sen när Architects logga plötsligt föll ner så visade sig Bring Me The Horizon's nya skivomslag istället, å då mina vänner. Då vart de skrik utan dess like. Men icke då. Då vare säkert 10 minuter kvar ändå. Men från ingenstans kom dom tillslut upp på scen. Och då började allvaret. Alla bokstavligen skrek halsen av sig. Och sen började dom med "It Never Ends". Man sjöng med i varje låt, och hoppade som en ganling, och redan efter första låten hade alla blivit dränkt i svett och varmt som i en bastu var de. Säkerhetsvakter sprang omkring utanför stängslet med vattenflaskor och försöke hålla folket vid liv. Ngn svimmade, andra var nära på att göra. De kändes som en dröm. De var som om man satt hemma å kollade på ett youtube liveklipp på dem. De va liksom för bra för att vara sant. Och bäst av allt, olivers leénde när publiken skrek å väsnades som värst. Alla i hela rummet sjöng/skrek med i sången för full hals. Härligast var ändå " Fuck" (lol,men låten heterså) Och de bästa stället i låten, bridgen, så höll oliver ut micken mot publiken och log stort. Helt fantastiskt. Jag är kär i de ögonblicket kan man säga. Lycka på allra högsta grad. Sen så brakade allt loss och alla drog på. Man flög omkring som om alla spärrar släpts och att adrenalinet aldrig kunde ta slut. Hands up and jump. Nonstop kan jag lova. De blev Wall Of Death 2 gånger, å jag typ flög på ett stängsel. Jag hatar att de tog slut så fort. De va som om dom just börjat, å sen så ba " this is our last song". Jag skulle kunnat skrika. Vilket jag gjorde + typ tusen andra -.- HEHE.Hade bkvalla kamera eftersom jag orkade inte bära omkring på en tegelsten. Men bilderna blev helt ok.

Sen när allt va slut gick vi å drack vatten för alla va typ halvdöda. Sen gick jag och gjorde slut på alla mina pengar på koret genom att köpa 2 tröjor. :D 950 spänn YES. hehe (A) Sen tog vi oss sakta men säkert till garderoben å fick våra jackor tillbaks. Jävligt lång kö där med kan jag lugnt säga. Sen kom vi slitna å svettiga till robins faster. Och ängel som hon va så fick vi som en hel 1:a för oss själva. En massa madrasser och ett kylskåp å skafferi fullt me grejjer å proppa i sig. Mer asum kunde de inte blivit. Satt å prata aslänge om hur asum de va osv, så klockan hann bli gaanska mkt innan vi somnade. Kanske kring 4-5 tiden.
  

Sen vaknade vi till å från eftersom robins alarm gick igång klockan 7 på morgonen, och sen snooza vi till typ halv 10. Sen begav vi oss ut i centrum å betala massa pengar för att komma till bromma med flygbussen. Sen åkte vi flyg, sen va vi i umeå, sen kom jag hit. Och nu sitter jag här. För 24 timmar sen hade jag mitt livs bästa kväll. Och nu sitte jag här å ruttnar. YEEEY. men iaf. Jag är grymt tacksam för att vi tillsist lyckades att kirra biljetter,fixa sovplats och ha asroligt helt enkelt. Jag hade bästa sällskapet. Bättre kunde man inte haft.

Jag säger att de var den bästa kvällen i mitt liv. Ingen annan skit i skallen eller något. Bara musiken å galenskapen samtidigt som allt annat folk som var minst lika galen. Jag vägrar säga att dehär var första och sista gången. För fler gånger måste de bli. Om jag så ska dra själv. Jag ska dränkas av hela känslan igen. Jag måste.

Bring Me The Horizon 27/1 del 1

Bring Me The Horizon,Architects, The Devil Wears Prada och Tek-One.

Jag har aldrig varit med om dess like. De va asum. De va bäst. Helt jävla obeskrivligt. Kändes som år innan alla förband hade spelat klart. Nog för att dom ägde, men jag kunde inte vänta längre. I flera månader har jag gått och väntat på att de skulle bli den 27 januari. Och tillslut, så blev de det.

Robin,Anton och sebastian kom in till stan vi 11 tiden. Sen drog vi å käka på max. Sen tog vi flygbussen till flygplasten. Vi hade askul, först glömde anton sin biljett i säkerhetskontrollen. Sen köpte man godis å annat. Sen lekte anton me megaklossar. Sen efter ett tag kom andrea som också skulle med. Seeen klev vi på flyget å de hände inte så mkt mer. Väl i sthlm så gick vi omkring på ngra affärer, jag köpte bla ett örhänge. Sen så drog vi å käka pizza på "Pizza Hut", där de faktiskt gör glutenfir pizza, så för första gången fick robin käka pizza ute på resturang. De va kul, pizzan va god. Sen vandra vi vidare för att ta oss till Fryshuset. Efter ngra turer med tunnelbanor å en snäll vakt så va vi äntligen där. De va aslång kö, i de va cpkallt ute. Men efter ngn timma stod vi till sist inne i,, ja dedär scenen va iaf. Å först ut var Tek-One. Astuffkille me dreads å en star wars keps. Seeen vare The Dweil Wears Prada. Å asså gash, vilken enegri. Man rent kände hur adrenalinet smittade av sig. Dom liksom flög runt. Helt amazing.Och fyfan vad jag älskar gittaristens röst, världsfin heltklart. Därefter var de Architects. Aldrig hört förut, Men ruskigt bra. Sen klättrade bassisten upp på högtalarna å alla typ skreksönder å blablabla.

     Onsdag.- And i think i'm going crazy.

HEI nu sitter jag på skolan,jaa mmm. iaf så äre så att i mrg drar jag till sthlm. Hoppas de blir asum och att jag inte blir mosad, vilket jag kommer nog bli. Om jag hinner så gerjjar jag recinoljan idag å testar den ev i mrg. Kommer nog också komma en start bild på hur mitt hår ser ut före å efter.
Juste, glömde säga att recinoljan finns att köpa på apotek. Men den finns bakom disken så du kommer bli tvungen att fråga om de. Egentligen äre inte till för håret utan ett laxerings medel (A) LOL. ehm, annars så äre bara å googla på recinolja och sen så kommer säkert upp ngn sida du kan beställa de från :)


Dag 2 – Typ av killar jag faller för.

Hoppsanhoppsan. ORKA. vafan. eeeehm. okej måste börja nu antar jag. ehmm...typ av killar jag faller för. HAHA. låter lite töntigt men okej<3 Jag blir typ aldrig kär. Jag vet inte ens om jag har varit kär mer än en gång. Helt ärligt så äre såååå. Men killar jag "faller för". jag vet inte riktigt hur jag ska tolka de. Men jag tolkar de på mitt sätt så blire enklast.

Killen måste ha ngt innanför pannbenet. Alltså, han ska inte vara helt jävla blåst. Han ska vara smart och kunna prata. Han måste veta vad han snackar om. -.- lr ngt. Han ska se världen ur den vinkel jag ser den. "Alltså den är inte så jävla underbar som alla tror. Människor är leskiga å katter e söta". typ. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men han ska kunna lyssna. (OMG,precis som alla andra tjejer.) Men vafan. Kan han inte lyssna så är han ju helt jävla omedveten. Inte vara svartsjuk. Jag är ganska lättpåverkad på den fronten, och har fått mer än nog av den mörka sidan av förhållanden.

Utseendet kommer inte spela någon roll,om han är smart nog. Men för att vara ärlig.,lång å smal är de typ som jag insett jag jag "gillar mest". Hatare, men ska jag vara ärlig, tycker att de finns inget vackare. låter helskummt men bablabla. -.- jag tycker tatueringar är aaaaaasnyggt. Pircingar är inte helt fel heller. Halvlångt mörkt hår har jag alltid varit svag för. lol. vet inte vad jag ska skriva mer.


 
HAHA, jaa helt förvånad blev ni väll inte, men oliver sykes å johnny depp de är vackra ansikten. Men egentligen. Jag får en känsla om de ska va ngt. Om jag ser en person för första gången, så känner jag direkt att de är ngt speciellt med den personen. Å gör jag inte de, kommer jag heller aldrig bli kär i den heller. Första ögonkastet eller ingen gång alls. Därför jag aldrig blivit "kär" i någon killkompis heller som de flesta andra varit.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Typ av killar jag faller för.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Kan nog inte låta bli länge till.
Dehär är något som jag kan inte låta bi att testa. HEHEHHE

 
recinoljan finns att köpa på apotek. Men den finns bakom disken,
 så du kommer bli tvungen att fråga om de. Egentligen äre inte
till för håret utan ett laxerings medel (A) LOL. ehm, annars så
äre bara å googla på recinolja och sen så kommer säkert upp
ngn sida du kan beställa de från :)

Såhär göru:
1.
Smörj in oljan i hela håret
2. Låt den därefter verka i 20-30 minuter
3. Tvätta håret som vanligt.


25dagars u know

Jag hade inte tänkt göra denjävla listan som alla håller på mig. Kände att jag orkade inte, å jag visste inte vad jag skulle ha å komma med när de är att svara på frågor om sig själv. Meeen eftersom jag inte har ett enda värt skit att skriva, så får jag heeelt enkelt ta å göra de som alla andra gör. HEHE

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig. Jag stryker denna, eftersom jag praktiskt taget redan skrivit en massa om mig själv i DETTA inlägg. och jag vill inte börja verka tjajtig. HEHE
Dag 2 – Typ av killar jag faller för.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


BLABLA trött mentos

Jag kommer inte köra dagar i sträck,
utan de blir mer så att jag skriver när jag har tid = då jag har tråkigt.

You're my love no matter what.


jag antar att alla själar där ute har sett "the last song".
Om inte, nehe. Men iaf, dagens låt är nämligen från filmen typ.


Dagens låt: Valora - No matter what


Fuck the future.

jag borde nog hålla mig till smärta och tystnad. De är de jag kan bäst.
lycka och munterhet är inget för mig. De håller aldrig i längden.

BLÄÄ

Love and other drugs.Ja. vad ska man säga. Svårt att säga om den va bra eller otrolig. Eller, när förresten. Den va rolig. Dryg. Och kanske en gnutta av de som folk skulle kalla "romantisk". Ja,precis så. Meeen inget som riktigt gick hem hos mig. Funkar att se en tråkig hemmakväll, lr me en såkallad "pojkvän" whatever. Förövrigt var den ganska förutsägbar. Förutom med tanke på att den va lite sorglig till å från så trodde jag nästan hon skulle dö. Men icke då. De är kort å gott en vanlig kärleks historia. Snubben hittar flickan, flickan flyr, snubbe flyr efter å intalar henne att hon är den enda å blablabla, hon blir blödig, erkänner att hon tydligen behöver honom också,  och sen lever de lyckliga i alla sina dagar. + en massa sex, piller, och några smarta repliker. Kort å gott: Inte världelös, men inte en oscarvinnare i mina ögon hlr. Den får helt enkelt 5½ av 10

Fredag.- There's a heaven let's keep it a secret.

Va gör jag på en fredags kväll? Jo jag ser på let's dance å kletar med nagellack.
Och sen äre criminal minds. YEEEEEY. helg äger<3


Först svart nagellack, mitt är från H&M, funkar helt ok typ

Sen nå glittersak från Åhléns som finns i DETTA inlägg
köpte de för aslänge sen, först nu jag testade det.
asfin glitterfärg =D märket heter typ   O . P . I -Nail lacquer.
använde tandpetare för att itne faila :D LOL <3


jag älskar mina bkvallabilder nomnooomnonomnom

Fashion put it all on me, don't you wanna see this clothes on me?

bättre sent än aldrig jue men iaf
Sooom sagt, för en veckan va jag på stan me Agnes<3
Å dååå fyndade jag
nagellack på Åhléns, 3 för 2
T-shirt från h&m 50:-
SAY WHAAAAAAAAT?

Ehm... va? seriöst dom kan fan inte mena allvar.. byta stjärntecken? vaaaaaaaaaaaa  nu är inte ngn i ngnstans glad. + att dom har lagt till ngt så konstigt som "ormbäraren" LOL WTF? XD fatta om man tatuerat in sitt stjräntecken? visst horoskåp kanske inte stämmer, men asså jag vill inte va lejon :c nu är världen i uppror typ

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

  Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

  Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

  Fiskarna: 11 mars till 18 april.

  Väduren: 18 april till 13 maj.

  Oxen: 13 maj-21 juni.

  Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

  Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

  Lejonet: 10 augusti till 16 september.

  Jungfrun: 16 september till 30 oktober

  Vågen: 30 oktober till 23 november.

  Skorpionen: 23 november till 29 november.

  Ormbäraren: 29 november till 17 december.

  Skytten: 17 december till 20 januari.


Onsdag.- Står någon i min väg så smäller de bra.

Jag känner att jag egentligen borde hindra mig själv från att skriva atm, men vafan. Screw magkänslan. Jag vet inte i vilken kategori jag ska plaserna detta inlägg för jag vet inte vad de kommer bli.. Lite av varje antar jag. Nu äre så att jag törstar efter kunskap. Efter någon som inte är som alla andra. Någon som har sympati,moral å helt enkelt har hjärtat på rätta stället. Någon helt äkta. Eller existerar ingen sån? Bra fråga. (nej jag smutskastar inte de få vänner jag har genom att skriva detta). Som sagt dehär kommer bli blandade känslor. Och sen hoppar vi till nästa grej. Folk säger/ alla typ påstår - att man ska stå upp för den man är å vad man står för å blablabla. Men andra studen, då man känner att man hatar vissa personer för att man liksom inte tycker att dom är bra människor osv, så säger vissa ba "amen de är inte dom de är fel på de vetu väll?"/ De är kanske du som måste lära dig att acceptera de osv". jag menar, VAFAN SKA DE BETYDA? SVARA FÖR I HELVETTE. (jo, jag är nog ganska så rysligt förbannad kan man erkänna.) Nu kanske ni tkr att de har absolut ingenting med den första saken å göra, men de tkr jag. Enda studen ska man aldrig ändra den man är för någon annans skull,skita i vad alla andra tycker osv. Och de enligt mig är att våga ogilla vissa folk, för man har ju hört talas om " man kan inte älska alla" nä de vet alla. Men sen nästa, så ska man acceptera ALLA. vattafakk? 

Och när de gäller mig själv så är jag fortfarande osäker på vilken av dom sidorna jag står på. För jag är inte en person som hatar allt å alla. aldrig varit. Jag tkr synd om fan ALLA. Tyckte iaf. Men sen jag började 8;an lr 9;an, så har de blivit lite annorlunda till å från. Jag ogillar typ alla starkt ibland. Önskar bara att få försvinna från denna värld för att den är så grymt orättvis och att vissa gör som dom gör. Och vissa mår så äckligt bra, asså dom har familj,vänner å typ allt, å dom/de är riktigt toppen för dom. Men sen så kastar dom liksom bort allt för ingenting? för ett såkallat "gangsterliv". lr vad man ska kalla de. Och då blire liksom, "eh okej?" lol för mina uttryck. jag hatar verkligen att jag är så dödligt seriös för de skrämmer mig en aning. för de är så jag blivit. Skrämmande seriöst,ibland. kanske till å med oftast. För att jag tänker på världen å männsikor som dom är idag. serri, min hjärna talar inte klartext för ngn och speciellt inte för mig. folk förvirrar mig. världen med.

Tex. jag kan inte tycka ngn kille/tjej är typ "snygg". nej de är sant. jag säger de ytterst sällan. För visar de sig att den killen/tjejen är världens jävla översittare, tror att den äger världen, anser sig själv som snyggast å mest vitkigast i världen, då blir jag genast liksom förbannad och ogillar den personen. den förtjänar liksom inte att bli omtyckt pga deras utseende för att dom är halft nära en "hemsk" person.  Därför jag aldrig säger ordet snygg. För de har liksom fått en annan betydelse för mig. jag föredrar att kalla folk vackra.

fattar inte vad inlägget är om själv så jag antar att ni inte fattar heller -.-
när jag läser dehär skrattar jag typ för hur cp de låter. LoL.
men iaf atm, ska jag skita i vad alla anser som denna text. Kommentera om ni vill. blablabla.

och för att skriva ngt mer om mig själv.
när jag är förbannad känner jag mig som mest levande.
jag anser att den känslan passar mig mest. jag liksom fokuserar på de jag tkr å tänkter för en gångsskull. MOHAHAHA. mli är ful<3

och juste en sak till.
NI KOMMER ALDRIG ATT FÖRSTÅ ER PÅ MIG TILL 100%
SÅ JAG ORKAR INTE SKRIVASÖNDER MIG BARA FÖR ATT FÖRSÖKA FÅ ER ATT FATTA.

o ni ba, omg hon ha pms, därför hon dampa.
svar: eh nej. för att skriva klartext. - man har sina stunder. (brukar jag säga,lol)

tack för mig denna kväll.

p.s.
ja, jag är en ganska mesig person. jag hatar ingen. jag tycker synd om alla. ALLA. ja ni läste rätt. Jag har symati till alla människor så de räcker å blir över. För jag anser att vissa människor "råkar" göra ngt fel ibland, och de är av någon anledning. De är lika synd om dom som de flesta andra. Men som sagt, ibland tvivlar jag på de jag står för atm.

We gave it alla away and now we've got nothing left.

ganska logiskt ja. lol. har ingen lust å skriva. allt e bajs. mest meningslöst skulle jag vilja säga. Alla andra går vidare och finner lycka medans jag står kvar å är olycklig. Nej jag tror inte på att livets vändning kommer. Självklart inte av sig själft, men jag orkar åtmindstonde inte kämpa. Relationer äre svåraste som finns. Nej jag menar inte att ha pojkvän ditt cp. Jag menar i allmänhet. Jag hatare. Men jag hatar att va själv också. Så ja juste jag kommer ingen vart. Kärleken är blind, jag vill gärna se. serri. världen suger. folk e dumma. Du har rätt.

for (n)ever will be, you and me.


She said she don't know me.

Heeeej
typ lr ngt. Men iallafall nuuuu sitter jag på skolan ååå väntar på att matten ska börja vilket är typ halv. Har absolut ingenting viktigt att skriva, dehär inlägget bli typ mest för jag har dåligt samvete för jag typ inte skrev i helgen,(förutom en asfräckbild,men iaf) såååå NI VET. Efter skolan ska jag hem å lämna lite av den börda som jag bär på genom att lämna väskan ^^ lol. EEEEH, sen ska jag käka på nå eastern ställe me toffel å nemi :D (de nere vid kajjen) debli säkert askul. I mrg äre redan tisdag occhhhh jag slutar tidigt. Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter skola i mrg. BUHU. Sen på onsdag äre skridskor. serri denhär veckan älskar mig ju -.-  Sen förövrigt är iiinget planerat, jo de är fan sad de. Men iaf, om 10 dagar drar jag till sthlm och kollar på BMTH<3 dee kmr nog bli fiint. Lalalalaaa. hatar att inte kunna skriva ngt bra :c
HEJDÅFAN


Hmmmmmmmmmmmm

heeeeej. jag va me agnes igår<3
idag ska jag va inne å dissa kylan som väntar utanför ytterdörren.
idag kmr jag ha tråkigt tror jag. I mrg med. hatar vinter<3HAHAHHAHA fin<3

HEHEH.. hehejag har hittat världens tidsfördriv (y)


Go back with someone who want's you more than me.

okej, nu kan jag skriva ända från början iaf. HEHE. asså hur min dag börja. Jag vaknade av att mamma redan va uppe. Och efter en sekund kom jag just ihåg vad jag drömt. Precis som alla andra nätter. Om honom. Om att allt va " som vanligt".. De har blivit värre under den senaste tiden. Drömmarna uppehöll ett tag, men nu är dom tillbaks. Å varje gång jag vaknar har jag en stor klump i magen av saknad och ensamhet. Jag hatar de. Ångesten är större än allt. Jag vet inte vad jag ska göra längre. För jag vet att såhär kan de inte hålla på. Nätterna är värst. Och att somna. De går aldrig, och man vaknar flera gånger av att man fryser. Och känner bara liksom hur allt hopp har försvunnit ur ens värld. Man kan inte gråta. För de är som en ganska diskret smärta/saknad. Den finns där och gör de obekvämt att leva i sig egen kropp. De är som om skinnet på kroppen har vässade knivar in emot tarmar,ben, å blodkärl. Å blablabla. Dehär skrev jag här ist för min "dagboksblogg". För att liksom bevisa att jag är inte så jävla tom som de verkar att jag är. tvärt om, jag har mer tankar än någon annan du känner.

SEN iaf. gick jag till skolan. De va kallt. De snöade och blåste. Väskan va tung och jag kände att lusen för att gå till skolan liksom inte fanns där. De gör den aldrig. Har inte gjort de på länge. Jag längtar inte dit. Tvärt om. Jag hatar att gå dit. Jag är inte mig själv där. Inte lika mkt som jag önskar att jag vore. Trodde aldrig jag skulle sakna 9b. Fyfan. När man va i klassrummet på renfors så kunde man va sig själv. De va en vardag. Den va lätt å klara av. Nu är varje skoldag en utmaning. Och jag vet inte om de kommer att ändras på saken.

Som tur var hade vi bara genomgång på schemat. sen vare lunch. och den började typ 10(?). Efter jag käkat å satt i klassrummet igen vid typ halv 12. Då fick vi reda på att man fick sluta. Ååå. Tackgode gud tänkte jag. Men ändå. De va inte värt att vandra iväg till skolan den morgonen. Bortkastad tid tyckte jag. Jag hade inte lärt mig någonting. Iallafall ingenting som jag satte värde på. Och genast kom irritationen till liv. Så jag tog på mig jackan å hängde väskan på axeln. Som vanligt va väskan ganska tung eftersom den inehöll skrivbok, dator och annat skit. Och då vart de genast värre. De vart som om 10 kilo till lagts över mig. Jag sjönk en aning ner i golvet och började gå. De blåste fortfarande. Och lite snö. skorna blev genast kalla som vanligt. Väl hemma så slängde jag av mig jackan å väskan samtidigt som jag sparkade snabbt av mig skorna. Som om jag blivit träffad av en klaustrofobisk känsla. Och sen släppte all tungd som liksom vilat på mig under den korta men ändå långa dagen.  Och nu sitter jag här. klockan är typ halv 2. Och nu har jag inget att göra resten av dagen. Ingen å va me. gash. Tycker verkligen om dehär -.-  Eller också inte. BLABLABLA. har inget att skriva. fast de va kul å skriva ngt ärligt här för typ en gångs skull. Nu ska jag hitta ngt annat att fördriva tiden med på datorn.

grattis till den som orkar läsa allt dedär.  .__.


måste börja fota igen.
då får jag tankar på annat.
(jag är assnygg i profil btw. NOT.)


Onsdag.-Take me away.

Jahapp.. Skolan dåra som sagt. Inte taggad. Yrots den lata dagen man har idag. Har just vare å käka. Å nuuuuuu. så börjar jag om en timme å dåååååå äre ny lektion å ny lärare. Nutidakonst typ. Kaaan bli kul. Yeeey. Nu kmr dehär bli ett lång inlägg fööör jag har inget bättre för mig än att skriva. Oki och nu börajr de.

Jag hatar helt seriöst att va tillbaks i skolan. Ne jag passar inte in här. Ne jag trivs inte. Vafan ska jag göra. Och välja om? njaa ja orkar inte gå med 95:or. Och jag orkar inte börja om på nytt å vara en glad trevlig, snäll sak. ORKA. neee fan heller.

okej nu säger dom att vi slutar tydligen. så jag drar hem å skriver ist :D
BRB


YES<3

Ja hitta mössa min<3
(lägg till backedialekt å de låter sött)


har typ haft ångest å shit för den varit borta
sen berättade jag den tragiska händelsen idag för toffel å nemi

å nu ba
jag- JAG HITTA MÖSSAN<3
Nemi- JAAAAAAA :d :d vars va den?
jag- BORTA :(

AHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAA , ÅÅÅ humorn nu asså :(
INTE OKEJ. lr jo :D

Måndag.- Try this with your eyes closed.

För en gångs skull skriver jag när jag har normala kläder på mig (& inte pijamastyp) och sminkad. omg typ. Nä, men iaf. Snart ska jag in till stan å handla me mamma. Sen hem å äta, sen va med nemanja å elias. Aslänge sen vi va alla tre. Sen i mrg vet jag inte vad jag gör. På onsdag börjar jag i skolan. Känns mysko. Jag vill fortsätta sova :c försökte somna vid 12-1 tror jag klockan va. Men nejdå. jag låg vaken till halv 4. Sen vaknade jag vid 6 när mamma gick upp för att dra till jobbet. GAAAh ja e trött.Hittade denhär bilden i min kusins blogg.
Och den kanske till och med gjorde min dag.

gurka

har inge å säga.
förutom att hon har rätt ^^
början å slutet deffinetivt.
MIN STÖRSTA IDOL.
haha nämen .__. halft
lyssna ba vafanThis my friends, is pain.

neee jag vet jag har inte skrivi ngt idag. dåligt av mig känner jag.
Men nu ska jag iaf sägaaa attt, denhär låten är astuff å musikvideon med.
inte ny precis, men jag tkr dden e asum. å hon e snigg.
blablabla
ENJOY


chooooooooookladmuffinnnnnnnnn

random rubrik, men kom inte på ngt bra namn för de. dagen.. just de.. denhär dagen..Nää inget speciell. Ganska meningslös. Precis som dom flesta andra varit under lovet. Nog me ärlighet. fast nu ska jag inte ljuga precis ^^ Lol. men iaf. Kvällen till ära blev de bio. Såg en film under namnet "Easy A". Den va nog lite annat än vad jag förväntat mig. Tror jag. Den va bra. asbra. Och rolig. Liksom allt dedär som en bra film ska va. "skoldrama", rykten, å folk som helt enkelt inte förtjänar att få sin röst hörd. Liksom allt dedär som man förstår. Enligt mig iaf. å blablabla. (undrar hur mkt jag kmr ångra att jag är ärlig nu) Anyways. filmen är bra. Tjejen som spelar huvudrollen är stentuff. Avgudar henne lätt. Och Hennes röst. Gash, såhär lite lagomt "hes". Och slutet. När hon sjunger i gympasalen, så klockrent. Denhär filmen tycker jag lätt att ni ska se. Allvarligt, otroligt bra.
Är mycket bättre än va trailern påstår.


Och sen så äre ju alltid bioreklam innan filmen börjar. som alla vet ^^ Och precis som alla andra så hoppas jag bara att den ska ta slut så fort som möjligt. Och de är inte ofta jag brukar få tips om någon kommande film som jag skulle vilja se. men icket denna gång. 

Trots att jag sett reklamen om "Burlesque" tidigare, (Nivet den med Christina Aguilera och Cher) Så kunde inte nackhåren låta bli att resa sig denna gång heller(låter skabb,men är ni en person som älskar musik så vet ni hure känns) MEN iaf, när Christina Aguileras stämma höjjer sig å nivet känslan av att sitta i en biosallong, Som att faktiskt vara DÄR. Gash. Så j*vla underbart, jag älskare. De är en film som jag lätt kommer att fara på när den har premiär.


Och sen. Ännu en av mina stora favoriter inom film. Anne Hathaway. Svårt att deffiniera vad som jag tyckte verkade bra. Eller iaf att uttrycka de med ord. Meen.. En av de vanliga, romantiska (ursäkta de hemska ordet), Varma filmer som man liksom vet man blir glad av efteråt att man sett den. typ så


---------------------------------------------------------------------------------------------------
jahaopp. De va dedet. Nu ska jag fortsätta min intressanta dag med att se på Criminal minds och vänta på livets vändning. Sååå ni få ha en asum kväll mina damer och herrar. Sovgott å sup inte för mkt. eler ngt.


12 tips som ditt hår kmr tackar dig för.

Nu var de extremt länge sen jag skrev ngt om hår.
så här har ni lite tips. om ni orkar läsa dvs xD


Därför ska du inte frottera håret

Frottera aldrig håret med handduk. Efter att du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, men gnugga aldrig då du annars sliter bort ytskicktet på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår. Spar du till långt hår så kan du aldrig få ett långt vackert hår om du frotterar håret, det går av och resulterar bara i spruckna hårtoppar innan du nått halvägs. En matt yta reflektera ljuset dåligt medan en blank yta gör det. Ett hår med skadat eller bortslitet fjällskikt kan inte reflektera ljuset bra vilket resulterar i ett matt, trist och risigt hår.Köp inte många produkter
Fyll inte badrummet med produkter! Satsa på några få bra produkter i stället för en massa dåliga produkter som inte fungerar. Köp i stället ett bra schampo som är grunden för vackert hår, komplettera med ett bra balsam om du behöver, och en stylingprodukt som funkar för ditt hår, har du lite längd på ditt hår gör det håret gott med en inpackning då och då. Du får vad du betalar för. Billiga produkter från ica konsum, kanske inte skitdåligt, men bara utblandat med massa vatten. Satsa att gå till frisören och köp riktiga grejjer ist!Använd produkter anpassade för ditt hår
Om du färgar håret ska du använda färgshampo och färgbalsam som då låser fast färgpigmenten i håret. Andra schampon och balsam löser upp färgen i håret och du får en mindre hållbar färg. Om du har blont hår och råkar ut för ”gula” toner ska du ha silverschampo.Hur du undviker klåda i hårbotten
Kliar det i hårbotten? Då har du troligen valt fel shampo eller inte masserat in schampot ordentligt. Klåda i hårbotten är ett tecken på uttorkad hårbotten eller att du är överkänslig mot tensider som finns i nästan alla schampon. Det kan också bero på svamp i hårbotten, det finns schampo som hjälper.Hur du undviker att håret inte gå av
Visste du att ett torrt hår är dubbelt så starkt som ett blött? Så därför ska du aldrig tex kamma/borsta håret när de är blött. Om du har långt hår ska du helst kamma ut håret innan du hoppar in i duschen. Ett bra tips om du lätt får trassligt hår, ha balsam i håret är att då passa på att ”kamma” igenom håret med en bredtandad kam eller fingrarna och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret. Om du använder plattång så är det ett måste att använda någon speciell plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen håller betydligt längre.

Därför är dagens moderna plattänger så mångsidiga
Vad ska man med en plattång till kanske någon undrar. Ja, om du är nöjd med ditt hår som det är kan du lägga pengarna på något annat. Men för dig som hatar dina lockar eller vågor i håret som alltid är på fel ställe eller ditt hår som är platt som en pannkaka, glanslöst och sprött, för dig finns det hopp. Egentligen är namnet plattång lite fel då den inte bara är till för att göra lockigt hår rakt även om det är huvudsyftet från fabrikanten. Plattången är ett utmärkt verktyg även för dig med platt hår och som inget hellre önskar än att få volym i håret.


Så gör du lockar med en plattång
Du sätter plattången i hårbotten och snabbt surrar plattången runt medan håret glider mellan plattorna. Efter att du gjort lockarna där du vill ha dem så sprayar du lätt över håret. Fattaru inte hur man gör så finns de filmer på youtube med folk som visar.


Ska man köpa en dyr eller billig produkt
Som med det mesta här i livet så får man vad man betalar för. Har du tänkt att köpa dig en plattång så brukar det vara idé att lägga någon extra hundring på att få den bästa produkten, då slipper du ångra dig och behöver inte köpa ytterligare en. En plattång som är bra ska ha en temperatur på uppåt 200 grader och uppnå maxtemp på några sekunder och helst ha inställbar värme.(Va snäll mot ditt hår genom att ha på låg värme). Därtill ska du se till att plattången är keramisk och helst belagd med ett joniserande ytskick vilket gör att håret blir blankt och håret glider lätt mellan plattorna. Plattången bör även ha ett wattantal som ligger kring 170w för att vara bra. Har du en sån plattång så blir håret i bättre kondition efter att du behandlat håret med plattången. Nu finns möjlighet att få en plattång med  som är en kristall som plattången är belagd med - ännu skonsammare mot håret.


Detta är en plattång med Tourmalie från märket GAMA.
Själv äger jag en gama plattång, just inte en sådan som på bilden,
men jag är lätt nöjd med den.

 

Varför det kan ryka när man använder plattången
När du har produkter i håret och använder tången kan det hända att det ryker kring tången trots att du håller den i rörelse hela tiden. Detta är inget att oroa sig över utan det är bara ånga från produkten som du har i håret.

Ska man ha en bred eller smal plattång
Om du ska välja på en bred eller smal plattång beror lite på vad du ska göra med den. En bred är mest användbar för riktigt långa hår. Den smala variant är den som har det bredaste användningsområdet och den som är lättast att hantera. En smal tång funkar i både kort och långt hår, lätt att skapa volym eller lockar förutom att du kan göra håret spik rakt. Har du raklugg är de lättare att platta på ställen där en ”bred” plattång inte skulle komma åt.


Rengöring av plattång
Med tiden kan plattången behöva en rengöring eftersom det brukar fasta damm och stylingprodukter på plattorna. Fukta en trasa med lite fönsterputs så gör du lätt ren ytorna. Skulle detta inte hjälpa kan du rengöra plattorna med samma rengöringsmedel som man använder för glaskeramikhällar på spisar. Man kan även ta ett rakblad och försiktigt skrapa ren ytorna och även på kanter om det fastnat smuts, ta därefter trasa med fönsterputs för slutfinish.

OBS!
När du förvarar plattången ta alltid för vana att inte rulla sladden runt plattången då anslutningen till tången kan skadas, gäller förövrigt de flesta elektriska apparater.


Alla min spelistor till ert förfogande (:

M L I ´s 
Är min allra första å största spelista.
Där är praktiskt taget, nästan all musik jag lyssnar på.
Men eftersom vissa band/artister inte finns
på spotify, så kan jag inte påstå att den är fulländad.

THIS WAR IS OURS
Är min spelista som är lite mer..
hur ska man säga.. ehm.. Storslagen,
låtar som jag lyssnar på hela tiden utan
att lessna på dem ett dugg typ. Blandat
me genrer där också.

VERY NAIZ
Är mest en spelista me tjejer. till 97%
kanske iaf. Låtarna där är mest för att
få mig glad, eller taggad lr få ngra
minuters säljvförtroende. haha xD

Slow down bby.
Är bara långsamma låtar. Lite sad kanske,
eller bara för att kunna tänka lite lättare.
donno. fin iaf.


Life is a song, Sing it
Är egentligen långsamma,(& inte så många än)
Men lite som namnet påstår.
Livet är en sång. Sjung den.

Spelistorna blir längre å längre.
Å eventuellt kommer de fler också.
Men isf så lägger jag till dom i dehär inlägget :)


Pirates Of The Caribbean On Stranger Tides.

Trots att man gick upp senare en sent idag har jag ändå hunnit med lite värda saker :D (enligt mig själv,btw,blev de ingen bio före va full bokat.) men Iaf, har sett Pirates Of The Caribbean 2, och kollat igenom allt extra matreal(YEY!) Och sen sååå, har jag hittat en ny favoritblogg. De är ganska mkt,mjaaa.

idag har även The Tourist premiär,
Johnny Depp är med i den, så ja de va den jag ville se,
men de få vänta tills senare före va fullt.

F.ö så har ju Pirates Of The Caribbean On Stranger Tides (den 4:e filmen) premiär den 20 maj. Så deeeen blire också att se. Fast de är ju ett tag kvar kan man ju säga. Har sett trailern och ehm.. Ja, jag gör ju inget annat än att hoppas på de bästa. Till skillnad från de 3 föregående filmerna så har denna mest filmats på Hawaii. Dessutom kmr tydligen inte Orlando Bloom & Keira Knightley vara med. Vilket är lite bajs ja. Bla så kmr Penélope cruz dyka upp ist. sååå. vi fåse hure hela slutar.
Pirates of the Caribbean filmerna råkar vara bland mina favoritfilmer. Så jag lär inte bli besviken.Den ser väll bra ut,
eller vad tycker ni? :)


Onsdag.- Come with me darling, and don't say "maybe".

Jahapp. När mamma gick upp för att gå till jobbet hade jag fortfarande inte somnat. ops. Och nu är klockan typ 20 över 3, å jag vaknade just.. Å jag som lovade henne att vända på dygnet.. jag är inte bra på hålla löften me att sova.. HEHE. nu blire frukost. sen tvinga mamma på bio i kväll :D <3

btw,juste (:

Måndag kvälln spenderades med sandra isabell å en par-ty tårta :]


assöt :)
å ja e så dukti på skriva<3


F.ö Såååå e klockan typ halv 4. Jag har brist på folk att prata med. Känner verkligen att jag har en massa frågor som jag önskar någon randomperson kunde svara på typ.. gash de e jobbigt å va en moraltant som tänker åt allt å alla. -.- Har suttit å kolla på intervjuer me bla oliver sykes å BMTH, typ half the same thing, but anyway. love it. sitter å lyssnar på dom nu också. ännu mer asum. Jag saknar agnes. Å oliver. Å nemanja.Å elias. å robin. Livet är inte rättvist någonstans. jag vill till london. :c <3


hatar att min lugg e borta..
sen att allt e litebajs.
sen btw, så kmr håret slingas i samma färg som utväxten.
sen blire lila. om ett par månader.. :(

nu säger jag inte gonatt fö ja ska int sov
men iaf, heddå :)

åh den ger mig gåshud typ

oliver sykes <3BmTh- no need for introductions i've read about you on the back of toilet doors
JUST LOVE IT. <3 


Jag saknar dig :cKOM HEM FÖFAN :( <3


Måndag.- Stop talking.De här vill jag göra :c

Dra till london,
färga håret lila
ta hål i nästippen :c (alla kmr ba, ååå va fuult, å jag ba jaaaaaaaaa<3 de äre)


Reckless.

Jag har skaffat mig ännu en förebild.
Hennes röst får mig att dö. asbäst.


If you don't live for something, you'll die for nothing.

Blablabla.

Folk säger att blogg är till för tjejer som förtillfället har pms.
De gäller inte för min del. Bara då jag känner mig riktigt jävla
sviken eller förbannad. Eller bara då jag har lust å skriva.
Just nu skriver jag för den första anledningen.

Jag har aldrig lagt ut någon spc bild från weheartit med text å shit.
(förutom på oliver sykes lr BMTH) För de har liksom känts lite fel.
Men nu orkar jag inte känna efter för vad som är fel lr rätt.

Dom säger att en bild säger mer än tusen ord.
Så här kmr jävligt många ord.
Ja som sagt.. de va ju ord å bilder men ajjah.
Hoppas de finns någon smart där ute så
kanske budskapet kommer fram till någon
åtminstonde.


mmmmmmmmaaaassor me roligheter ny nyår! .. not.

Idag har jag möblat i mitt rum.

Jag tkr de är finare nu.Lite iaf.


Sen gjorde jag efterrätten klar


Därefter drack jag blod
& dränkte jordgubbar i choklad.
And then, i was like
FUCK YOU

And then death took the third brother.


Jaaa. fin kväll å blablabla.
draåthelvette ba.


RSS 2.0