Måndag. - I lied when i said i was happy.

Gaaaah. Hur ska man orka. Jag har knappt övat inför ngt av proven idag, men trots de så är jag hur less som helst.Ja, jag är sjukt lat jag vet. Men jag orkar liksom inget.. Jag har inget roligt att se fram emot förutom julafton typ.. På fredag blir de att dra till backe iaf. Inte så taggad, lr jo på att kolla på disney channel hela dagarna : D Wei, grymt kul. Och kanske om jag har tur har jag lust att ta kort om de är fint väder iaf. Dessutom måste jag färga om mitt hår i veckan. Nu är de typ ljuslila å man ser de blonda lite i topparna. Som tur är har jag färg hemma så de är bara att färga när jag vill. För övrigt är jag fortfarande inte klar med min spotifylista. Pga att jag vill vara säker på att jag får med alla låtar som jag tycker är världa att finnas med där. Om nu har spotify så får ni gärna skicka era spellistor. jag kommer inte vara klar med min närmaste månad iaf (A) Egetligen finns de inte så mkt mer att skriva typ. Men iaf, fredag, backe. sen kommer jag praoa i lycksele och sova hos en kompis till sofia. Så jag kanske inte kommer skriva så mkt, från och med fredag. 

 H E I D Å / / M L I

There is no one in the world,
who can replase you.
Bby, don't talk to me,
i'm trying to let go
not loving you is
harder than you know..

Söndag. - Bby, don't talk to me, i'm trying to let go.

Varför är de så att man alltid är trött på söndagar.Ingenting har man att göra heller. Alltid lika dant.Har helt enkelt inte haft ngt att skriva om, därför jag varit inaktiv.Inte för jag har ngt att skriva om nu heller egentligen, men jag har bara lite å göra. Jag måste se till att komma till stan snart.. Håller på att sjunka djupare i mitt deprissinoshål är någonsin. Och musik kan inte få mig på andra tankar heller. De är bara två saker i mina tankar 24/7. De första är såklart skolan. De hade man ju nästan förväntat sig. Och de andra är han. Jag tänker inte på ngt annat än de. Skolan har man liksom alltid ha i skallen, varesig man vill eller inte. De är liksom ett måste att fokusera på. Men, egentligen kan jag inte kalla de att fokusera.. De är liksom ngt man är rädd för. Den enda rädsla jag har egentligen. Och sedan har vi ju han.. Jag har inget att säga, förutom att jag saknar dig. Jag vet inte om du fortfarande läser min blogg. Men ngt i mig önskar att du gör de.

Vad jag gjort sen i onsdags är egentligen en massa. Men jag orkar inte skriva hur mkt som helst. Så, de blir lite kort. Onsdag kväll, drog jag med johannes för att överraska, ja,,vad ska man kalla de... "En vän".. Men jag vart nog mer överraskad än vad han blev.. Ajja, sen fredag tror jag de var, så drog jag till farmor å farfar å hämta moppen. Den hade inte blivit ett dugg bättre, lika störd som den va då jag lämna den.Senare på kvällen for jag å körde ett tag.Igår, va vi på FC typ så gott som hela kvällen å spelade buzz. Sen till ogra för att se film, men ja va så sjukt trött så jag drog hem vid halv 12. Sen då jag kom hem vart de dator,OTH och va social på msn tills halv 3 ungefär. idag va jag ute en sväng vid 1 för att ta kort, men de gick år helvette. gaaah jag vill ha en systemkamera. :( Så sen dess har ajg typ varit sur. Egentligen borde jag sitta å sten plugga eftersom jag har matte å engelska prov i veckan.. Men jag tappade orken i samma stund som jag slog upp ögonen i morse.

B a i i / / M L I
  
 Bara för att jag hade sjukt tråkigt igår vid datorn så lekte jag me webcam.

Onsdag - You're everything I need and more ,It's written all over your face.

Lugn dag idag typ lr ngt. Lalala, jag borde få pris för mest romantiska person,
jag är seriös :oLalalalaaaa inte mer om de. HEHEHE.Nu sitt jag iaf å
lyssna sönder avril lavigne,
shit så töntig jag ääääär<33 ajja. Ikväll blire typ å hänga på ug.
Kanske om man ha tur händer det ngt roligt i kväll med.. HIHIHI.
Nu har jag cp tråkigt så jag är så fett oseriös, förlåt för de.
bäst att dra nu (A) HEJDÅ


Tisdag.- jag vet du bär en mask som du tror ingen ser, men när du försöker le ser jag bara den mer.

Herregud jag håller verkligen på att tappa greppet totalt.jag är less på skolan å allt. fyfan. För dig som inte vet så går jag ju i 9:an , vilket betyder att betygen har en sjukt stor betydelse. Min högsta dröm/önskan är att komma in på midgård i umeå. Men, tyvärr så behövs de ganska höga betyg för att komma in där, så.. ja min önskan lär ju inte gå i uppfyllelse med mina betyg. Gr8.. Hela jävla 8:an var en mardröm för mig, typ första veckan i 8:an så försvann han som betydde allt för mig. De nära tog livet av mig. Inte bokstavligen nu så alla vet, men jag tappade bort mig själv i de sammbandet. Och sammtidigt förlorade jag flera vänner på de också. Så höstterminen i 8:an var den period då jag kände mig som den enda peronen i världen med mina problem. De är  sjukt mkt mer som hände, men dehär är ju en blogg som fan alla kan läsa å jag orka inte fixa ngt jävla lösenord på skiten heller. Just nu sitter jag å lyssnar på svensk musik, (yey) för att annars kommer jag bara börja tänka på annat, å då kommer jag inte publicera detta inlägg, och de vore synd. För de är på tiden jag skriver ngt.
Idag fick ja förarbeviset för moppen, så nu äre bara å ut å köra. lr egentligen inte, för den ha typ slut på soppa å står i farmor å farfars garage -.- Måste ta mig tid å hämta den, men jag har fan inte tid känns de som. Ha soprov på fredag tro ja de va, sen engelska å matte nästa vecka tror jag de va.. jag är inte säker.

I igår var vi lediga från skolan, så då drog jag till stan å såg bio me robin å anton.
Filmen Distric 9 suger gott folk, så den är inte värd att se på bio iaf.
Jag köpte även en mössa som va värsta ful, (den passar mig me andra ord)
så jag köpte de lilla kräket. Annars hade jag en ovanligt bra måndag.
I helgen vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas på att få vara med
en viss person, men de kanske är att hoppas på för mkt.
Nu måste jag gå å öva på so innan morsan kommer in å tjatar igen.
PUSSCHA. <3


Vissa tycks aldrig sluta förvåna mig.
Efter ett år,en månad och en dag vill du träffa mig igen.
Kommer de fixa sig, eller kommer jag
sluta lika trasig som sist?

Ge mig vägledning någon.


speak out dear, cuse i can not hear you.

http://www.youtube.com/watch?v=-0khVwNpFE8


vissa saker går helt enkelt inte beskriva med ord.


-

i am now empty inside.


</3


Onsdag. - just let go.

Lyssnat på musik
med för mkt meningsfull text.
Då slutar jag alltid såhär..

Funderar om vart att gick så fel. Jag va bättre förr.
Idag är jag som vem som helst.
Då tyckte jag om min personlighet.
Jag var udda, och jag älskade det.
Jag var speciell.De fanns liksom ingen annan som mig.  

Nu är jag bara en i mängden.


Gnight.

Tänker på dig mer än vad jag vågar erkänna.

Tisdag.- oh boy, you make me so unsure.

Idag vare typ en ganska bra dag.Inga jobbiga lektioner precis.Idag har jag bara suttit vid datorn sen jag kom hem.Jag är så sjukt jävla lat så de är inte sant. Moppen är kvar hos farmor å farfar och jag orkar inte dra dit å hämta den heller, för den ha typ ändå slut på soppa snart. Och GASH vad jag vill ha en system kamera. Blire Paramore i november så MÅSTE jag ha köpt en sån innan.Och  till helgen blire typ backe kanske. OM INGEN ANNAN VILL HITTA PÅ NGT MED MIG. isf, säg till fort : o
Dagens låt : Eva Simons - Silly Boy 


LOVE ON YOU // M L I
    


Måndag-


Serri, jag måste till sthlm 30 november för jag måste se paramore.Annars,, ja då kommer jag vara deprimerad för resten av mitt liv :o Okej, egentligen inte. MEN IAF... Fatta, asså SE PARAMORE LIVE. Typ musik på högsta nivå.Just nu sitter jag å nöter alla paramore låtar. MOhhaahahah. Och jag måste köpa en systen kamera.För jag håller typ på å dö.FAKTIST. Sen måste jag ta mig tig att dra å fota å skit för de har jag fan inte gjort på år å dar typ. Asså jag hade en jävla massa som jag skulle skriva men nu äre som om typ allt bah poff försvann.. Taskit. Ble. Och annars så har jag typ lika tråkigt på vardagarna som typ alltid.SNÄLLA kan ja inte få bli förevigt typ lycklig -.- Allt är typ bra en dag, sen typ är allt botten dagen efter. Som om man måste betala igen för den enstaka dagen man fick vara lycklig.
Nä, nu ska jag typ inte skriva mer skit.


Love on you. / / M L I


Söndag

Jag hann int la ut ngn bild igår på hure blev ,
men iaf såhär ser mitt hår ut!


Har typ just käka,innan de kom jag typ just hem.
typ värdelns bästa helg? oja.
Nu ska ja dryga på datorn
HEJDÅ

FÄÄÄÄÄRG

NU HAR JA FÄRGEN I HÅRET SOHOOO.

Lördag - HEEEEEEEEEJ

Hej ja har typ sömnproblem, för jag vaknade typ för lite mer än en timme sen å ja bah YES. Skit kul.Mamma sover, ska gå å väcka henne snart för vi ska ju färga håre på meh! ÄNTLIGEN-Igår gjorde jag inte så mkt, va i stan , köpte hårfärg. Hittade inga kläder alls. BLE.Satt typ bara framför datorn igår annars. igår fick man typ såhär gratis "fokus"på BDB, (för ja bo i vindeln) så de va ngra hur ska man säga, "byar/samhällen"Som fick de. jag fick ytterligare ngra bevakare, sohooo. mentos is happiii.Anyways, idag: Färga håret,duscha,göra i ordning,packa fara.
serri, jag skakar vid tanken :o Leskit.

ANYWAYS kanske lägger in en bild på mitt hår senare idag om jag hinner,
annars får ni nog vänta tills på måndag är jag rädd.

HADE FINNT.
// M L I

Dagens -
Kort å gott, min dag sög.Gårdagen med för den delen.
Total less på skolan. Å allt annat för den delen.
Gah ta mig här i från snälla.


Onsdag -I think about you baby , and i dream about you all the time.

Jajajajajaaa, jag vet att jag inte skrivit om ngt vettigt på typ aaaas länge, och Lalalla.Men iaf, jag kom hem för ett tag sen typ, gjorde moppe provet. de gick typ som väntat.Jag blev godkänd med andra ord. Sitter och lyssnar på 3 doors down medans jag sitter å trycker i mig fika. Morsan är inte hemma förns efter 5, så jag måste se till att jag inte sitter vid datorn fram till dess. Har engelska glosor i mrg som jag inte övat på, och prov i kemi. Jippi.. Anyways igår are ju första avsnitte av idol,såg de faktist (för en gång skull) Och på tal om ingenting, så äre 9 september 2009 (ascoolt) Vilket betyder att de idag klockan o9.o9 var 09.09 09-09-09 GANSKA BALLT Och jag önskade mig ngt : D Förra åre, (o8.o8-08-08-08) så vart de inge av den önskingen så jag gjorde årets lite lättare. LOL. ANYWAYS så jag har typ skit tråkigt för ,, ja venne jag har tråkigt iaf. längtar till helgen är väll de roligaste just nu. lalalalla nu finns de typ inge mer å skriva.

BAII / / M L I

Måndag - teeest.

133 tonårsfrågor


Fyra frågor om förhållanden

är du singel? - typ inte

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - japp

hur många har du varit kär i? - en gång, och de va äkta.

är du kär just nu? - japp


Tio frågor om dig själv

namn? - emelie

när fyller du år? - 1 september

några piercingar? - ne

vad har du på dig just nu? -mjukisbrallor, 2 linnen å sokkar å underkläder

vilken årstid är bäst? - vår & sommar.

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp brevid den man älskar

vad tycker du mest om hos dig själv? - jag klarar allt.

vad är du bra på? - smärta.

vem älskar du mest på denna jorden - ehh... typ, mammma å , ah.

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på vem isf

10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - inte allt, men de mesta, de är väll garbbsn

vem är den roligaste av dina vänner? - robin

vem är snyggast av dina vänner? - Hahahah

vem är mest partyprisse? - umgås inte med sånna.

vem är den du helst har filmkväll med? - allihopa

vem av dina vänner är mest "evil"? - jag.

10 Frågor om din familj


vem står dig närmast? - mamma

har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - min mamma är bäst.

vem är farligast i din familj? - ingen.

vem ser roligast ut i din familj? - veh, jag antagligen?

vem är coolast? - micaela. (Q-usin)

har ni något husdjur? - halft,

vem har du mest gemensamt med? - ingen. jag är familjens svarta får.

vem står för underhållningen? - venne

vem sover du oftast med? - typ, ingen

roligaste kvällen med familjemedlem? -  venne

10 frågor om idag

vad har du gjort? - skola,dator,OTH, 2 and a half men.

har du varit glad idag? - nja, men jag överlevde. typ.

har du varit ledsen idag? - less^n e int rätta ordet.

har du gjort något bra idag? - hållit masken.

vad ska du göra nu? - se two and a half men

har du gjort något dåligt idag? - nja, inget som direkt går att peka på

vad har du ätit idag? - ja, typ en massa som vanligt

du duschat idag? - japp, å kom nästan försent

är du trött nu? - ja, de e ja alltid

vad händer imon? - skola, plugga dator

går du i skolan? - ja tyävrr

har du varit i skolan idag? - japps


ANNAT

Hur mår du just nu? - trött, uttråkad,

Har du piercat dig? - NEJ

Är du hungrig nu? - nja

Vad är klockan nu just nu? - 19:39

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -BdB å blogg


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - han

Vem ringde du senast? - leo

Vem sms:a till dig senast? - leo

Vem sms:a du till senast? - leo


FAMILJ


Hur länge sen var det du träffa din morsa? - timma sen typ?

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 2 dagar sen typ


SPORT

Går du på någon sport? - nejjue

I så fall, vilken/vilka? - Lalallala

Trivs du med den sporten? - Lalala

Tycker du att den sporten är rolig? - SLUTA

Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - antagligen inte, de e sport vafan


ÖVRIGT

Gillar du punk? - LEO E PUNK <3

Har du sminkat dig idag? - oja

 

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - japp

Vilket är ditt favoritband? - PARAMORE <33333

Vad gillar du för musik? - allt som ger mig gåshud å sockerdricka i magen :]


KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - 2 st på mig nu iaf (A)

Har du fler än 3 jeans? - japp

Har du fler än 5 tröjor? - jag använder bara en

SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - typ varje dag typ

Använder du wax? - de är inte bra för håret.

Använder du ögonskugga? - de händer,

Använder du kajal? - idag, ja

Använder du hårspray? - inte dagligen

Använder du volymspray? - inte dagligen

Andänder du mousse? -  nei


Använder du deodorant? - japp

Använder du parfym? - speciella tillfällen

Använder du läppglans/läppstift? - fyfan hlr

Använder du rouge? - fyfan hlr

Uppsatt hår eller hängande? - oftast utsläppt

Plattar/lockar du håret varje dag? - plattar,oftast ananrs låter ja de va

Duschar du varje dag? - de är inte bra för håret :]

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - men nej föfan

KÄRLEK

Är du kär just nu? - typ,

Har du kysst någon idag? - Nejj.

Har du ett förhållande? - eeeeeh typ

Är du romantisk? - otroligt

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej. aldrig. lr jo kanske :] men han var min från första ögonkastet, och hon tog bara första bästa.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jaoo

Vad hette din första flickvän/pojkvän? - beror på hur man ser de,

Hur länge höll det? - ja, ngt år

Hur länge var ditt kortaste? - minde än 24 timmar, men de va inte seriöst

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande.

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - fan va äckligt he sku va

Vem sov du senast bredvid? - hehhe johannes

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - minns inte.

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhålende med? - neju.

När fick du din första kyss? - fan minns ja de hlr

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - venne bry me int, va säg du om de?

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - jag har inga sykson ÄGD

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - på sett å vis har jag gjort de

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat.HAHAHHA ägda..nä,skoja ba.. lr?

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - PUNKARLEO.


Lördag-morgon.

Lallalla, de suger att vakna tidigt och inte kunna somna om.
Men anyways, snart ska jag gå å ta ett bad, och sitta där typ
resten av mitt liv lr ngt?. Igår hade jag typ världens tråkigaste
kväll, typ ingen social förns typ vid 11 (satt vid datorn typ 18-00)
Såg lite OTH, och lyssnade på musik. Nu är typ badkaret fullt, så
baii. / / M L I

Fredag.

Serri nu är jag så jävla less. Less les..

På skolan,På att jävla folk som går där
på att varje dag komma hem från skolan och va cp trött å bah vela dö
på att varje dag komma hem å slänga i mig tårta å sen må illa
på att hata mig själv så djup och hjärtlöst, och se ut som jag gör
på att inte ha en enda jävel som jag kan kalla min "bästa vän"
på att sitta vid datorn från de att jag kmr hem från skolan,till sena kvällen
på att käka massa tjock mat och bara må illa av de sen
på att inte ha ork till att göra ngt längre,
på att inte ha en tomt som man kan gå på hur man vill
på att ha grannar som bli sura för allt
på att inte ha sällskap överhuvetaget (typ)
på att bara ha gammal musik att lyssna på
på att inte ha ngt att sysselsätta mig med på fritiden (utom dator)
på att...
ja, jag skulle kunna skriva minst tusen stycken till "less på att"
Men de skulle bli för tråkigt för er att läsa i längden, och vissa
av meningarna skulle nog inte passa så bra att lägga ut där alla kan läsa.

Jag gick hem tidigare från skolan idag för att jag inte stod ut längre.
Egentligen har vi inte ens slutat vid dehär laget. I helgen har jag
inget att göra förutom att plugga, å skit. Lalallal, DÖ.
hejdå.

Torsdag.

Ska snart till skolan,har inget å göra så jag tar egobildeeer.
  

BAII.


-TEST

Sammanfattning sommaren 2009

- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? tyyyp
- dog någon som stod dig nära? nee,
- vilka länder besökte du? haha inga
- är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? eh, nä tack jag klarar mig.
- vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? 19 juni. 12 augusti.
- största misstaget? eeee,massor.
- bästa köpet? de mesta.
- vad spenderade du mest pengar på? lite kläder,halsband, typ inge mer.
- gjorde någonting dig riktigt glad? inte förns jag kom hem typ.
- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? en massa.
- var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? jag tror denna sommaren va min värsta.
- vad önskar du att du gjort mer? varit "hemma", tagit mer kort.
- vad önskar du att du gjort mindre? haft tråkigt,sett tv.
- hur tillbringade du midsommarafton? säng,va förbannad,rädd,grät.
- blev du kär i sommar? jag vet inte. kanske.
- hur många förhållanden? i sommar? inget ofc.
- favoritprogram på tv? two and a half men, paris new bbf, å disneychannel. :O
- bästa boken du läste i sommar? läste bara en. om jag kunde drömma.
- största musikaliska upptäckten? vet faktist inte.
- något du önskade och fick? typ, inget.
- något du önskade dig men inte fick? fick inte tillbaks de jag önskat i allt för lång tid.
- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? drog till en f.d vän
- finns det något som skulle gjort din sommar bättre? oja.
- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? allt annat än vad den är nu.
- vad fick dig att må bra? inget.ingen.
- vem saknade du? ehm.. ingen.
- de bästa nya människorna du träffade? eh, min kusins kompisar?
- sommarens sötaste? ingen.
- sommarens hetaste? eeeeeeeh, ingen
- sommarens största kärlek? godis.
- sommarens besvikelse? hela sommarlovet tills jag kom hem.
- sommarens bästa? leo
- sommarens snällaste? mamma,Qsiner. LEO

2 september 2oo9.

jadu, hade fullt upp igår så de blev inte att skriva ngt.Morsan kom in på mitt rum sådär vid 6 tiden på morgonen å väckte mig,genom att sjunga "ja må hon leva". -Fick en tröja som jag redan valt ut själv, 500 kr och tio röda rosor. Fick skor å lite annant då jag va i stan me henne för typ ett tag sen.
Seeen, gick ja å duscha osv, sen drog jag te skolan. Där typ sjöng dom ngn gång å shit. Sen drog jag till stan med halv 3:an, va me leo, seeeeen drog jag hem käkade macka, sen kom arvid å hämta mig på moppen (eftersom jag inte fick ta ut min) sen drog vi till ug, där vare lite folk å lite drygt, sen drog vi till Ost^n, robin å anton hämtade mopparna, sen så skjutsa arvid mig hem, sen satt jag vid datorn ett tag, sen vart de film, seeeen blev jag cptrött å somna. Hade en ganska bra födelsedag jämfört me förra året.

Idag vare skola, skitjobbigt man blir hur jävla less som helst bara på en dag, och sen vill man ba sova när man kmr hem, men då står ju datorn på mitt rum, så då tigger den bara om om att bli startad så.. Jag har fan inte tid med ngt längre känns de som, ett måste, de är läxa,stan,kompisar å dator. resten äre bara att skita i , för de har man inte tid med.Ut å fotografera, ja de är ju bah å glömma. Har funderat på att köpe en system kamera, eftersom jag har kring 6tusen på kontot nu skulle jag nog våga gissa på, men jag fårse hur det blir med det.
Jag kommer inte på ngt mer att skriva nu iaf. 

 eh, hare haj.

// M L I


RSS 2.0