Redken Antisnap

(Nu orkar jag inte fota min antisnap endast för att visa
den i bloggen så ni få leva med en bild fråg google.)

Redken Antisnap Är nog den mest värda sak jag någonsin köpt till mitt hår. Jag beställde min från en sida på internet som heter " Headzone.se". För där var den blilligast. Den levererades asfort de ägde med. Så till mitt utlåtande.
Jag tycker att: Antisnap ägde lätt. när denna tar slut ska jag fan ha mig en till. Håret blir inte fett och de luktar gott. Kort å gott, inte fel alls på den. 10 av 10 !!!

Du använder den på så sätt att du pumpar ut en klump i händerna, kleta ut de å kleta de sen på de kännsliga ställerna i håret. Håret skall alltså vara nytvättat och handdukstorkar. (du ska ha kramat ut vattnet med en handduk först) ssseeeen så.. äru klar typ.
Såhär står det på beskrivningen:
Extreme Anti-Snap är en Redken leave-in treatment som stärker de delar av håret som är porösa och skadade. Denna Redken leave-in treatment skyddar även från skador av hårborstning och värmeverktyg. Håret hindras från att brytas och blir blankt och medgörligt. Redken Extreme Anti-Snap innehåller Redkens banbrytande 3D Repair Complex som ger skadat hår varaktig styrka och vård för att göra det friskt och välvårdat. Proteiner tränger djupt ner i hårstrået och återuppbygger dess styrka samtidigt som ceramider går in i hårets fjällskikt och förstärker hårets struktur samt reparerar skadade sektioner. Naturliga lipider hjälper till att utjämna hårets yta och ger håret glans, släthet och vård. Applicera Redken Extreme Anti-Snap i handdukstorrt hår på känsliga och skadade områden. Sköj ej ur! Styla håret som vanligt. Redken Extreme Anti-Snap är speciellt anpassad för dig med skadat hår och/eller dig som vill skydda ditt hår från att skadas.

Kommentarer
Postat av: nina

vad är den bra för, eller vad gör det med håret liksom? :D

2011-04-19 @ 12:07:29
URL: http://ninablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0