Söndag. - And everytime you smile, i can't breathe.

asså, jag ska skriva mer jag lovar. Har bara haft lite fullt i helgen,
har varit i stan, tagit 2 hål i örat,


Och dehär med "dagens låtar"
ska jag också bli bättrepå
men till dess så gör vi såhär.
Här lägger jag in några spellistor som de är bara att klicka på,
om du nu har spotify.

MIN SPELLISTA PÅ POTIFY.

Min spellista för "långsamma" låtar.

Min spellista med endast "TJEJmusik."

Nu hoppas jag att de inte blev något fel,
för jag hinner inte kontrollera om de blev de iaf.

NU: Snart drar jag med nio bussen till stan och sover hos isabell.
I mrg ska vi å kolla på midgård. :) 

HEJDÅ

- assöt bild, jojag vet ^^


Måndag. - Clap u'r hands, this is for you.

Lalala. Jag är verkligen såå jävla less på skolan. Måndag. Fifan. Asså, varje helg går på några sekunder, sen bah poff, så äre måndag igen. Så nu blire väll å längta till helgen igen som vanligt. Lala. Och btw, så har jag inte valt heller, och de ska man ha gjort den första. Varför jag inte valt är för att jag inte är helt säker på vad jag skä välja. Så ehm.. har ni några tips så vill jag gärna höra de.

Men nu till ngt roligare. Iaf, någon gång i veckan, torsdag blire tror jag. Dåå mina vänner, så kommer min nya byrå :D ÄNTLIGEN. nu kanske alla mina kläder kan få plats ngngstans. Och innan dess ska jag ha rensa bort maaasssa onödiga kläder. Hehe. och jaa. Ehm..

nu till ngt tråkigt igen. Nu äre så att jag egentligen inte har ngn lust att blogga överhuvdtaget. För jag vet inte vad jag ska skriva om,föt att jag inte mår speciellt bra om jag ska vara ärlig, men jag känner mig ändå så tvingad till de så jag göre iaf. Men de är typ ingen jävel som kommenterar medans de är en massa som läser. värsta dissen jag får, eh JA. De jag försöker få sagt är att jag kommer slita blogga varje dag. (inte för att jag göre nu men) Jag kommer bara blogga dom dagar jag har ngt vettigt att berätta. Förlåt, dehär inläget vatt inte heller så jävla värt. men jag tycker att ni borde veta. lalalal.
HEJDÅ.BTW, kika in på denna,
annars missaru ngt riiiktigt stort.
-> KNAPPNYTT - TWILIGHT
-Och tyvärr kan jag inte annat
än hålla med snubben x]
Trots att jag älskade andra filmen : o xD

Torsdag. - He's everything i want and more.

Ja, få er som vill veta så har min vecka sugit fullkomligt. Jag vill inte minnas denhär veckan lr ngt. Idag på skolan vare ganska okej. Igår va jag hemma från skolan för,, eh ja. jag orkade inte. Annars har dagen varit ganska normal. Lr, jag drog till stan vid halv 6 för att fara på midgård, öppethus. lyssnade på några som snackade om skolan, sen skulle farsan dra, så vi va där knappt en timme, så jag fick inte kolla lika mkt som jag önskat. Lalalla. Anyways. Eftersom jag är på ganska så dåligt humör så vet jag inte om jag vågar skriva så mkt mer. Så baii. Btw, sorry för dålig uppdatering, men jag har mina problem jag med. Lalalal.

BTW 2 , Jag har hittat min ,,, hmm vad ska man kallare,,,, hm..
Anyways, this guy is awesome :D
LALAL KLICKA HÄÄÄÄR 8D
// M L I


Cuse i'm overly attracted ,
And terribly convinced
that i could be your princess
and you could be my prince.
He's everything i want and more.


Måndag. - I've got a real big plan,

Jahaa. Då vare dax me skola igen. Efter en underbar helg som typ kännts som en dröm så äre väll så att man måste vakna nångång. Dagen har varit helt random. Precis som alla andra, med andra ord. I veckan äre absolut inget planerat, och de gör mig aningen deprimerad. Men Helgen ser jag fram emot. Lala : D Ååå jag måste färga mitt hår. Utväxten är snart längre äm mig. OKEJ, ne kanske inte.Men de känns så.


Jag vill såååå sjukt jävla mkt. Lallalala.


BTW, YOU ME AT SIX
HAR SLÄPPT NYTT!
F
inns på spotify :)
Lördag.- Now i losing my mind.

Asså. Egentligen så är jag allt annat än rolig just nu, för jag är så sjukt sur för att resten av den "så kallade helgen" kommer typ vara astråkig, alltså med andra ord,INGENTING att göra. Men, nu till något roligare.Va med fredrik igår,helt awesome.<3 Ajja. Jag ska iaf se till att göra ngt vettig ikväll. Om de blir ute eller inne, aaa, de få man se. Ajja, nu lyssnar jag på Hoobastank - The Reason. Asfin låt.
Påtal om ingenting. Så måste jag fixa bilder. lalal.

Dagens låt: Skillet - Don't Wake Me.
I can't find the right word to describe how much i love you,
and how happy you are making me.


Torsdag. - Without you I'll be miserable.

DAGENS LÅT!!: Mayday Parade - Miserable At Best
(med stooora bokstäver)
Gud vad jag älskar låten alltså. Helt sjukt så underbar den är.
Och dessutom råkar jag ha en t-shirt med bandet så eh ja
mitt liv ägde på den fronten. :D

Anyways.
Idag va jag i stan hos tandläkarn. lalal jag hatare.Seeeeeen for ja te skolan å räddade allas dag =D haha, nämen iaf min egen. hehe. Resten av dagen vet jag inte hur den ska spenderas.. Bara dator,musik å sånt skulle jag tro. Ja, asså de är helt sjukt så dagarna går fort ibland. Och på tal om ingenting så hatar jag att vi har börjat skolan igen. Och påtal om lat, så är jag det som fan idag(och alla andra dagar).lalallala.
Jag har insett varför jag inte skriver lika personliga saker längre. De är för att en massa randoms har börja läsa min blogg. Å jag vet typ inte vilka de är, så de skrämmer mig lite. så därför, litar jag inte på denna blogg längre. Om man säger så lr ngt. Men egentligen om jag vore den person jag en gång var, så skulle jag skita fullkomligt i de. Dom får skylla sig själv. Vill dom läsa om mina problem/hur jag mår, så fine. Whatever. Deras val.Så från och med nu. Ska jag börja få in bloggen på de rätta spåret igen.

OCH JAG VILL ATT NI SKA BÖRJA KOMMENTERA,
DAGENS LÅTAR, MINA BILDER,VAD NI TYCKER,
VAD JAG KANSKE JAG BORDE ÄNDRA PÅ

(inte för jag skulle ändra ngt stort,meniaf)
WHATEVER! SLÄNG IN EN KOMMENTAR BAH!
såå tack på förhand lr ngt. :D

-Du har bara en chans att leva livet.
För när du väl vänt ryggen till,
så kommer du vara borta, och allt att vara över.
Så tänk på dehär,
Varje dag är det din dag.
Varje dag är det ditt liv,
om du inte utnyttjar det till de yttersta,
kommer du i slutändan att ångra dig.
Så se till att gör något underbart av det,
Och gör varje dag till ett underbart och oförglömligt minne.
/ / M L I


- I know I'm good for something,
I just haven't found it yet.


Onsdag.- yeah, i talk shit, just deal with it.

Jag önskar så så mkt att jag kunde bli mer aktiv. Skriva om roligare saker. Lägga in bilder å sånt varje dag. Men jag har aldrig varit den kreativa personen som allt å alla önskar att jag varit. Med andra ord, de finns nog ingen latare än mig. Och skolan har också börjat. Så jag kommer bli sämre än någonsin. Och ååå. skit samma.

Idag har jag iaf haft en cpdålig dag.(inte ovanligt) Seeen efter skolan va jag me robin å sebbe. Sen drog vi på IM's med jonte brälla å arvid. Gaaanska roligt med andra ord. Sen drog vi te jonte å bah hängde. Lalala. Ännu ett meningslöst inlägg. Och btw, min blogg börjar bli random. Lalala. spöa den. tack.

hejdå.

- Now i'm losing hope.

Måndag. - Tell me where she belongs.

Lalalla. Första dagen i skolan nudå. Egentligen var den rätt lugn. Vi gjorde inget speciellt, pratade om nartionella, gymnasiet osv. Jag längtar verkligen inte tills de. Varken något av de. Så egentligen kan man säga att jag inte längtar till sommarlovet heller, eftersom just kort där efter så ja.. Gymnasiet. Fyfan orkar inte ens tänka tanken. De bli bara för mkt. De känns som om jag knappt hunnit varit barn alls. Typ allt dehär har oroat mig sen i 7:an, och mer och mer allt efter åren gått. Okej, 2 år, men iaf. Ajja, nog snack om de.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva som vanligt eftersom de går inte ladda upp bilder så egentligen vart dehär inlägget meningslöst. Men whatever.

Dagens låt : Christina Aguilera - Oh mother.
Lördag. - Til everyone is singing La,la la la.

Åh, nu har jag inte skrivit på ett tag. Jag var ju och såg new moon, med Isabell, och Sandra & Jesper satt liksom bakom oss så de va lite coolt :D Filmen var lätt sevärd. Jag vart helt mysko av den, serri. Första filmen tyckte jag sög, men denhär,, asså gud. Magisk. Om jag hade skrivit dehär inlägget direkt efter jag sett den så hade de nog funnits bättre ord att beskriva den med, men nu är liksom "spänningen" från filmen borta. Jag tycker iaf att filmen var den bästa jag sett på länge. Jag tror seriöst jag höll andan halva filmen. Nämen iaf.

Dagen efter, alltså igår, gick vi på stan.
Där hittade jag hårsprej,
ansiktsrengöring å ett linne å en t-shirt.
Jag vart förälskad på en gång. Lalala.
Den ser blå ut på bilden , men egentligen
är den mer lila. Båda köpta på H&M för 99:-Nu sitter jag iaf här,lyssnar på musik, har en godispåse till höger om mig,och har jätte tråkigt. Sitter inne på en lördag, och dessutom sista lördagen av jullovet. Har varit ute tidigare i kväll,men de kändes ganska meningslöst eftersom vi hände på "blå" å där gjorde vi egentligen ingenting. I natt ska jag va uppe så länge jag orkar bara för att försöka sovabort ännu en dryg söndag. Nu funderar jag iaf på att gå å göra en varmmacka.. MUMMS :D Nä, nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, så lalalalaaaa. HEJDÅ :D


Dagens låt: Stone Sour - Zzyzx RD
Konstigt namn, men låten är asfin. :)


Torsdag.-Bby, u're sick.

Jag har inget att göra, för tydligen går bussen 15.15 från å med typ nyss. Egentligen skulle bussen gått halv 3 , men bussen ska typ börja gå 15.15 å blablabla orka inte skriva varför. Jag är grymt less på denna jävla kyla som aldrig verkar ge sig de är bara jobbigt att gå omkring med typ täckbrallor,mössa,vantar å världens fetaste jacka på stan om man ska prova kläder osv. Snacka om att förstöra de enda roliga man kan göra på vintern. asglad neämenajjah.Sitter å lyssnar å Lady Gaga - telephone. Bara så ni vet lr ngt.
Nä. Hejdå.


Onsdag - And even u know that u mean so much to me.

lalalalalalllala. jag har tråkigt igen..och Tidigare försökte jag köra en nål igenom örat, men de svällde upp se satan tack vare isen, så då vare bah drygt efter ett tag så jag sket ire xD Men iaf, i mrg blire att se new moon med isabell :D Kommer bli asnaiz. Nu sitter jag å käkar varmmacka med grönsaker å chillisås :D Serri, sötsur chillisås är typ värsta kärlek :D lalal. Nu är jag inne på min andra macka å jag e mätt som fan.(intresseklubbenantecknar) Haha, men iaf.


Jag tror fan jag ska färga mitt hår svart
som jag funderat på mkt den senaste veckan.
Frågan är bara om vad mamma säger (A)


B A I I / / M L i

DagensLåt : A Day To Remember - If It Means A Lot To You.


00.25 - Tisdag.

Hej : D Nu är jag med emma hon sitter å tar egobilder på sitt nya hår :D De är värsta asnaiz, vilken färg de är får ni inte veta hihi (A) Hade egentligen tänk att göra ett inlägg om en shampoo jag tänkte tipsa om till alla som vill få långt hår, men eftersom de laggar satan så går de inte att ladda upp bilder å då kändes de inte värt x) Får se om det funkar bättre i mrg ist. idag har jag mest varit inne, sen kom emma vid halv 8 , då gick vi ut å va med en massa folk. I mrg, (idag) har jag inte planerat ngt, förutom att fara på middag till farmor å farfar. Lalalal. Nu ska jag typ,, göra ngt annat x] HEJDÅ.

Söndag. - And if u die right now, u know that i'll die to.

Lalala.TJENARE. :D Igår va ja i stan med mamma å hitta lite grejjer. Sen va ja med Emma. sen dess jag har suttit här och ruttnat vid datorn (A) I mrg vet jag inte vad jag ska göra. Typ tråka å städa som vanligt xD Så kommer typ varje dag se ut tills på torsdag, då ska jag till stan å se new moon med isabell :D Är värsta glad att de äntligen är bestämt å så :D Förövrigt så mår jag typ bättre än någonsin. Bara för sånivet (A) HAHA.. men iaf, nu äre SÅHÄR... ATT JAG SKA FÄRGA HÅRET SVART :D eller,de är inte säkert, men mest troligt. Och ehm.. ja, de känns som allt kommer att ordna sig nu faktiskt. Livet kommer liksom få en ny början. Eller rättare sagt hare redan börjat. Å jag är typ lyckligare än någonsin om jag verkligen ska vara ärlig.
(och bara för att jag känner såhär nu
så kommer allt att skita sig i mrg lr ngt. SOM VANLIGT.)

Anyways.
Nu har jag typ hållt på med dehär inlägget i en timme
å lite mer så nu äre dax att ge sig tror jag x)

Nya skor å ny mössa å brallor å bh:ar :D Assnaiz.
Som vanligt så e datorn/internet cp s
å brallorna kommer de ingen bild på x)
Fredag. -Nyårsdagen

Nyår var värsta trevligt, var hos Robin & Cecilia med Ogra och Ost^n. :D Vi såg film å va ute lite innan tolvslaget, sen hade vi tomtebloss å såg når dom smällde smällare, och när klockan slog tolv skålade vi i pommac å hade gruppkram :D Tack för en astrevlig kväll folket! Idag har jag mest varit inne. Sen satt jag vid datorn aslänge, sen drog jag ut me Ogra Ost^n å avrid å åkte spark nerför tvåbacken. De slutade inte så bra, vi va alla på en spark å precis när jag trodde faran va över så störtade vi in i plogkanten. Arvid hann hoppa av för han stod bakom mig, ogra å ost^n som satt flög fram, å jag som styrde flög in i sparkensmedar, flög över sparken, på ostn å ogra, sen fick jag typ sparken på mig. A J säger jag bara. (A)Hehe. Fö så funderar jag på att följa med morsan till stan i mrg. Har liksom inget annat för mig i helgen.
LALALALA. Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så hejdå / / M L I


RSS 2.0